Home
Power-Tarot
Koristi
O tarotu
Ars geomantica
Astrologija
Autori
Kako kupiti?
   O geomanciji

Geomantija je mantička (prediktička, konzultacijska) metoda koja potječe od starih naroda Kine, Perzije, Arapa i Europljana starog i srednjeg vijeka, a slobodno se može reći da njeno prakticiranje ima karakteristike umjetničkog djela koje se odvija u vremenu događaja kao što je npr. drama, a što će dovesti do njenog ponovnog sjaja u vremenima koja dolaze.
16 Geomantijskih figura, sa svojom izvanrednom simbolikom i elegantnim izgledom, provodi vas kroz 12 astroloških kuća, položaje lijevog, desnog svjedoka i suca te vas upoznaje s osnovnim atributima vašeg sadašnjeg trenutka kroz igru «Kaleidoskop».

U igri «Posao» možete naći razloge financijskog uspjeha i neuspjeha, savjete i sugestije, kroz svih 12 astroloških kuća.

U igri «Zmajeva spilja» dobivate odgovor na neko pitanje iz «usta» neke od geomantijskih figura, sa opširnim komentarom.

U igri «Afirmacije: iznova se rodite» dobivate situaciji prikladne poruke koje će podići vaše raspoloženje i entuzijazam onih dana kada ste pesimistični i loše raspoloženi, a redovitom uporabom izmijeniti na bolje vaš opći status u poslu i životu. U tom smislu je vrijednost programa neovisna čak i o njegovoj prediktivnoj moći, jer će se i skeptici uvjeriti da osim zabave uporabom programa baštine i korist.

U «Pregledniku» možete proučiti sve geomantijske figure i prostudirati njihovo značenje, te i sami za kratko vrijeme postati znalac i tumač figura koje vam se javljaju.
Uz to imate i opširnije tekstove o Geomantiji i mantici uopće, te uputstvo kako se programom služiti, da bi vam najviše koristio.

Geomantija odiše aromom starine otkuda je i došla, ali je svoj put do vas našla u suvremenoj obradi. Stvari preživljavaju tako da se prilagođavaju vremenu, a tu lekciju svi također moramo naučiti.
Kao što kažu korisnici koji su program isprobali, Ars Geomantica je generator pozitivnih psiholoških i alkemijskih promjena u psihi, umu i tijelu i sam po sebi alkemijski simbol preobražaja.
Cijena: 250 kn
Narudžbe: kontaktni web-formular ili tel. 091 546 2860.